Tietoa Punkkilivestä

Punkkiliven tarkoitus

Punkkiliven tarkoituksena on kerätä arvokasta dataa Turun yliopiston hyödynnettäväksi tutkimuksiin puutiaisten eli punkkien levinneisyydestä Suomessa. Jotta punkkien esiintyvyyttä saataisiin kartoitettua mahdollisimman laajasti ja ajantasaisesti, kutsumme kaikki mukaan talkoisiin.

Voit lisätä omat punkkihavaintosi helposti suoraan kartalle parilla klikkauksella. Punkkikartta päivittyy sovellukseen ilmoitettujen havaintojen myötä päivittäin. Kiitos kun autat tärkeän tiedon keräämisessä. Olet näin edistämässä puutiaisiin liittyvää tutkimustyötä!

Jos haluat tarkastella kartalta punkin levinneisyyttä vuodelta 2015, voit tehdä sen Turun yliopiston sivuilla.

Yhteistyössä

Punkkilive on Turun yliopiston ja Pfizerin yhteistyössä kehittämä karttasovellus. Tutkijat voivat kansalaisten ilmoittamien punkkihavaintojen avulla kartoittaa puutiaisten eli punkkien levinneisyyttä Suomessa.

Ongelmia Punkkilivessä?

Mikäli havaitset Punkkilivessä tai sen käytössä teknisiä ongelmia, voit ilmoittaa niistä sähköpostitse osoitteeseen support@punkkilive.fi. Ilmoita viestin yhteydessä myös laite ja selain, millä havaitsit ongelman. Vastaanotamme mielellämme myös kehitysehdotuksia. Huomioithan, että sähköposteihin ei vastata.